Laden...

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout

Veiligheid

Inboedelgegevens zijn persoonlijk en vertrouwelijk. Daarom doet Items to Safe er alles aan deze zo goed mogelijk te beveiligen.

De door jou ingevoerde gegevens zijn alleen voor jou of de door jou aangewezen personen toegankelijk. Hieronder zie je de maatregelen die Items to Safe treft om je veiligheid en privacy te waarborgen.

Wachtwoord beveiligd

Bij het aanmaken van een account moet je een wachtwoord opgeven. Zorg voor een goed wachtwoord met zowel letters, hoofdletters, cijfers en tekens. Items to Safe zal nooit mails sturen waarin jouw wachtwoord wordt gevraagd of dit in tekst wordt weergegeven. Zo blijft de toegang tot je Items to Safe-account alleen voor jou.

Geen gegevens op smartphone en tablet

De gegevens die je invoert via je smartphone en/of tablet worden direct opgeslagen op de database-server. Op het betreffende device worden deze gegevens niet opgeslagen.

Geen persoonsgegevens op de database server

De persoonlijke gegevens die je opgeeft bij het aanmaken van een account worden niet opgeslagen in de database van Items to Safe. In je bestand van items worden je e-mailadres en het wachtwoord versleuteld in de database opgeslagen. Daarnaast worden de gebruikte IP-adressen om veiligheidsredenen vastgelegd. Bij aanmelding van een vreemd of nieuw apparaat krijg je een mail voor het geven van toestemming.

De overige persoonlijke gegevens worden in een apart bestand op een andere server bewaard.

Voor de gegevens die je ingeeft in je eigen bestand ben je zelf verantwoordelijk.

Beveiligd en versleuteld

Alle gegevens worden versleuteld opgeslagen met een AES-encryptie. Data is onleesbaar voor indringers.

Geen toegang medewerkers Items to Safe

Vanzelfsprekend hebben ook medewerkers van Items to Safe geen toegang tot jouw account. Alle medewerkers en personen die aan de applicatie werken, hebben bovendien een gedragscode getekend

Elke dag back-ups

Binnen ons datacentrum wordt elke dag een back-up gemaakt van de database van Items to Safe. Zo ben je ervan verzekerd dat je data altijd toegankelijk is en blijft.

Stoppen met Items to Safe? Verwijder al je data!

Binnen Items to Safe kan je items verwijderen, waarmee deze ook direct worden verwijderd van de Items to Safe server. Daarnaast kan je altijd je account verwijderen, waarmee ook je gegevens worden verwijderd van de Items to Safe servers.

Geen derde partijen

Informatie die je invoert in je Items to Safe account blijft alleen voor jou beschikbaar. Items to Safe zal nooit jouw persoonlijke gegevens doorgeven of verkopen aan andere partijen.

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is van toepassing op een geheel of gedeeltelijk geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens, behalve op de verwerking ten behoeve van activiteiten met uitsluitend persoonlijke of huishoudelijke doeleinden.

De kans bestaat dat de gegevens van een item ook persoonsgegevens bevatten, denk bijvoorbeeld aan foto's, maar ook aan teksten waarin namen voorkomen. Hoewel bij Items to Safe sprake is van een geautomatiseerde verwerking, is de Wbp hierop niet van toepassing. Je verwerkt desbetreffende persoonsgegevens immers voor uitsluitend persoonlijke doeleinden. Het dossier is dan ook alleen voor jou en de door jou aangewezen beheerders toegankelijk.